Ραντεβού Catering
Catering Γάμου Βάπτισης - Εταιρικά Μενού - Coffee Break - Εκδηλώσεις - Ενοικίαση Εξοπλισμού - Νάξος


Η Ραντεβού Catering είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1992 και έχει καταφέρει να κατακτήσει μια σταθερή θέση στο χώρο της κατασκευής και παροχής υπηρεσιών catering. Με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο, η επιχείρηση μας προσφέρει την κάλυψη όλων των εκδηλώσεων, είτε προσωπικών είτε εταιρικών, με ποιοτικό, άριστο, Ελληνικό, διεθνή, παραδοσιακό catering και τη δυνατότητα δημιουργίας ειδικών μενού για κάθε πελάτη.

Ο Executive Chef μας και μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Δημήτρης Παπαδόπουλος, είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και την επίβλεψη των μενού. Η εμπειρία του και η λεπτή καλαισθησία του στην παρασκευή φαγητών εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Από την επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την παρουσίαση των πιάτων στο τραπέζι, η Ραντεβού Catering είναι αφοσιωμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης των πελατών της.

 

Catering Γάμου

Catering Γάμου

Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τη διοργάνωση της ιδανικής γαμήλιας εκδήλωσης για εσάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Catering Βάπτισης

Catering Βάπτισης

Με πάθος και επαγγελματισμό, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εταιρικά Μενού

Εταιρικά Μενού

Κατανοούμε τη σημασία των επιχειρηματικών γεγονότων και των συνεδρίων για την εικόνα και την επιτυχία της εταιρείας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Coffee Break

Coffee Break

Η εμπειρία μας στον καφέ και τα επιδόρπια θα φροντίσει να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς ουρανίσκους σας και να προσφέρει μια στιγμή χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ